Jeugd


 

Voor de jeugd vanaf groep 4 van de basisschool zijn er diverse activiteiten:

-          Jeugdclub Switch – groep 4-6 van de basisschool

De clubavonden zijn op dinsdag, elke 2 weken in het winterseizoen. Alle kinderen uit deze leeftijdsgroepen zijn welkom in de bovenzaal van Pniel. De club start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.45 uur.

-          Jeugdclub Switch – groep 7 basisschool tot klas 2 van het voortgezet onderwijs

De clubavonden zijn op vrijdag, elke 2 weken in het winterseizoen. Ook deze clubavonden zijn in de bovenzaal van Pniel en ze beginnen om 19.00 uur (tot ongeveer 20.30 uur).

-          Revive – jongeren vanaf klas 3 VO

Revive is op zaterdagavond en bedoeld voor de jeugd vanaf de 3e klas van het VO. De avonden bestaan uit gezellig en informatief samen zijn. Om de week ben je welkom vanaf 20 uur.

De exacte roosters worden aan het begin van elk seizoen opgesteld en vermeld in het kerkblad, of kijk op de Facebookpagina (club Switch).

Voor deelname aan de clubs wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de onkosten. Elke club heeft een klein team als leiding, er zijn altijd tenminste 2 leiders per avond aanwezig. Rond de kerst is er altijd een gezellige kerstavond en het clubjaar wordt afgesloten met een 3-daags kamp, in de buurt van Elst! Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Switch: https://www.facebook.com/JeugdclubSwitch


 

Linken:

HGJB